Ghid de scenariu

Acest ghid descrie caracteristicile cheie ale diferitelorMotionBoard caracteristici folosind în principal imagini. Deoarece multe dintre subiecte sunt introduse cu eșantioane specifice, veți putea parcurge fiecare etapă a operației pentru a vedea dacă caracteristica satisface nevoile dvs.

Public

Publicul țintă principal este următorul:

 • Creatorul forumului

Cunoștințe necesare

 • Conținutul "„Ghidul primului pas” "

Cum să citiți subiecte

Semnificațiile titlurilor utilizate în subiecte (pagini) sunt după cum urmează:

 1. Titlu

  Titlul subiectului.

 2. Ce puteți face cu această operație

  Descrie problemele rezolvate prin învățarea subiectului și utilizările operațiunii.

 3. Prezentare generală

  Descrie punctele cheie ale subiectului și mediile lor.

 4. Condiții prealabile

  Descrie cunoștințele necesare pentru a înțelege subiectul. Utilizatorii care pot opera sunt descriși de rolul sistemului (o colecție de privilegii de caracteristici disponibile atribuite grupului căruia îi aparține utilizatorul) dinMotionBoard . Următoarele roluri de sistem sunt utilizate în acest ghid, iar nivelul superior poate utiliza toate caracteristicile de nivel inferior.

  1. Administrator

  2. Administrator consiliu

  3. Utilizator standard

  4. Vizualizare utilizator

 5. Procedură și utilizare

  Descrie procedurile și explicațiile pentru a realiza conținutul subiectului. Modul de utilizare a plăcilor și articolelor sunt, de asemenea, descrise după cum este necesar.

 6. Urmatorul pas

  Descrie ce puteți face în plus față de subiect modificând sau adăugând setări. Unele informații pot fi, de asemenea, descrise pentru a vă ajuta să înțelegeți mai profund funcțiile subiectului.

 7. Link-uri către informații conexe

  Descrie paginile manuale care explică informații legate de subiect. Acest lucru este util pentru a înțelege profund funcția subiectului.

Note cu privire la ghidurile de citire

 • Unele părți ale acestui ghid utilizează mostrele atașate laMotionBoard (cum ar fi tablele și fișierele). Dacă probele relevante nu există în utilizareMotionBoard , nu puteți utiliza o parte din acest ghid.