Scenariogids

Deze gids beschrijft de belangrijkste kenmerken van de verschillendeMotionBoard functies die voornamelijk afbeeldingen gebruiken. Aangezien veel van de onderwerpen worden geïntroduceerd met specifieke voorbeelden, kunt u elke stap van de bewerking doorlopen om te zien of de functie aan uw behoeften voldoet.

Publiek

De belangrijkste doelgroep is de volgende:

 • Board maker

Noodzakelijke kennis

 • Inhoud van ""Eerste stap gids"

Hoe u onderwerpen leest

De betekenis van koppen die in onderwerpen (pagina's) worden gebruikt, is als volgt:

 1. Titel

  De titel van het onderwerp.

 2. Wat u kunt doen met deze operatie

  Beschrijft de problemen die worden opgelost door het onderwerp en het gebruik van de bewerking te leren.

 3. Overzicht

  Beschrijft de belangrijkste punten van het onderwerp en hun achtergronden.

 4. Vereisten

  Beschrijft de kennis die nodig is om het onderwerp te begrijpen. De gebruikers die kunnen werken, worden beschreven door de systeemrol (een verzameling beschikbare functierechten die zijn toegewezen aan de groep waartoe de gebruiker behoort) vanMotionBoard De volgende systeemrollen worden in deze handleiding gebruikt en het bovenste niveau kan alle functies op het lagere niveau gebruiken.

  1. Beheerder

  2. Bestuursbeheerder

  3. Standaard gebruiker

  4. Bekijk gebruiker

 5. Procedure en gebruik

  Beschrijft de procedures en uitleg om de inhoud van het onderwerp te realiseren. Het gebruik van borden en items wordt ook beschreven als dat nodig is.

 6. Volgende stap

  Beschrijft wat u naast het onderwerp kunt doen door instellingen te wijzigen of toe te voegen. Sommige informatie kan ook worden beschreven om u te helpen de functies van het onderwerp beter te begrijpen.

 7. Links naar gerelateerde informatie

  Beschrijft de man-pagina's die informatie over het onderwerp uitleggen. Dit is handig om de functie van het onderwerp goed te begrijpen.

Opmerkingen over leesgidsen

 • Sommige delen van deze handleiding gebruiken de voorbeelden die zijn bijgevoegd metMotionBoard (zoals borden en bestanden). Als de relevante monsters niet bestaan in het gebruikMotionBoard , kunt u een deel van deze handleiding niet gebruiken.